Installatie Service Glezer
Lijst limit 3
Pagina: «   1   »
firstdiff
Vaillant cv-ketel Vaillant cv-ketel Centrale verwarming Loodgieterswerk Sanitair en badkamer

Uw loodgieter en installateur in Sittard, Geleen, Heerlen, Maastricht e.o.

Voldoet uw centrale verwarming niet meer aan uw wensen of heeft u problemen met uw afvoer? Installatie Service Glezer is gespecialiseerd in het installeren van cv-ketels, het vervangen van water- en gasleidingen en het plaatsen van sanitair. Als ervaren loodgieter en installateur beschikken wij over de juiste vakkennis en kwaliteiten om uw opdracht deskundig uit te voeren. Daarbij verzorgen we ook het cv-ketel onderhoud, zodat u altijd verzekerd bent van een aangenaam warmtecomfort. Installatie Service Glezer staat voor u klaar in de regio Sittard, Geleen, Heerlen, Maastricht en Roermond.

 

Uitstekende service met een zachte G!

Maatwerk, vakmanschap, service en een goede nazorg staan bij ons hoog in het vaandel. Daarbij werken we op een transparante manier en gaan we altijd voor de beste kwaliteit. Installatie Service Glezer is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor storingsmeldingen, dus ook op zon- en feestdagen! Tot slot kunt u rekenen op een eerlijke en concurrende prijs.

 

Uw installateur en loodgieter voor:

- de aanleg van centrale verwarming

- de installatie van cv-ketels

- preventief onderhoud

- de vervanging van gas- en waterleidingen

- de installatie van sanitair

- de plaatsing van zonneboilers

 

Offerte aanvragen

Kortom, bent u op zoek naar een vakkundige loodgieter of installateur in de omgeving van Sittard, Geleen, Heerlen, Maastricht of Roermond? Dan is Installatie Service Glezer de juiste partner voor u. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan.Meer  Neem contact met ons op

Uitgelicht...